Palvelut

PALVELUT

Olen eteläpohjalainen vapaa toimittaja ja yrittäjä. Kirjoitan, valokuvaan ja toimitan kokonaisia julkaisuja. Olen Suomen Journalistiliiton ja Suomen Yrittäjien jäsen.

Toiminimen perustin helmikuussa 2010. Olen vuosien varrella tuottanut aineistoa mediataloista ja yrityksistä järjestöihin ja julkiselle sektorille. Kaikki asiakkaat ovat minulle tärkeitä, ei väliä, onko toimeksianto pieni vai suuri tai onko teksti haastattelun pohjalta kirjoitettu lehtijuttu vai ranskalaisista viivoista muotoiltu tarina. Viime vuosina olen piipahtanut myös parin paikallislehden toimituksissa, joissa on tarvittu ammattitaitoista sijaistyövoimaa.

Ota yhteyttä, kun tarvitset käytännönläheistä kirjoittajaa sanoma- tai aikakauslehteen, järjestön jäsenlehteen, yrityksen asiakas- tai sidosryhmälehteen, vuosikertomuksiin, historiikkeihin. Tarjoan myös kokonaisten julkaisujen tuottamista. Löydän verkostoistani tarvittaessa kaikki muut ammattilaiset, joiden kanssa toteutamme julkaisut tehokkaasti ja laadukkaasti.

 

Journalistinen työ

Lehtijutut valokuvineen, auttava käsi medialle, toimitusten lisäresurssi →

 

Muut tekstit

Advertoriaalit, tiedotteet sekä sisällöt esitteisiin, vuosikertomuksiin ja internet-sivuille →

 

Oikoluku ja editointi

Valmiiden tekstien käsittely julkaisukelpoiseksi →

 

Kokonaiset julkaisut

Projektin johtaminen, asiakas- tai sidosryhmälehden toteutus suunnitelmasta valmiiksi tuotteeksi yhteistyöverkoston kanssa →

 

Valokuvat

Tarvittaessa artikkelin teon yhteydessä →

 

Valmennus ja mediasuhteet

Sparraus erilaisissa markkinoinnin ja viestinnän asioissa, tiedottamisen ja mediasuhteiden perusteet →